Toimitus- ja maksuehdot

1. Yleistä

Arvioitu tuotteiden toimitusaika kolmesta – viiteen (3-5) arkipäivää. Mikäli tuotetta ei ole varastossamme on arvioitu toimitusaika seitsemästä – neljääntoista arkipäivää (7-14). Jos tuote on loppunut tilapäisesti tai kokonaan niin ilmoitamme asiasta mahdollisimman nopeasti. Samoin, jos toimitusaika on pidempi. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivämäärään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esimerkiksi tilauksen teon yhteydessä. Pyrimme huomioimaan kuluttajan toiveen, mikäli se on mahdollista. Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille Pasi Suutari Oy on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti. Toimitamme tuotteita vain Suomessa. Saat toimituksen mukana lähetteen, joka toimii kuittina ostoksestasi. Alle 18-vuotiaiden tilaajien pitää saada tilaukselleen huoltajan suostumus.

2. Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj (2122839-7)
Innova 2, Lutakonaukio 7
40100, Jyväskylä

3. Toimituskulut

Toimituskulut veloitetaan tilauksen maksun yhteydessä. Mikäli joudumme lähettämään osan tilauksen tuotteista jälkitoimituksena, emme peri lisämaksua toimituskuluista.

Toimitustavat

Pääkaupunkiseudulla toimitus sisältyy hintaan.

Kajaanin kaupunki- ja lähialueella kuljetettaessa rahti on 1,80 euroa / km.

4. Palautukset

Tilaamillasi tuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta.

5. Huomautettavaa tuotteesta

Huomautusaika on 7 vrk tuotteiden toimituksesta. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta valmistuksesta ja pakkaamisesta huolimatta pilkkeissä voi olla huomautettavaa. Siksi on hyvä jo toimituksen yhteydessä tarkistaa tuotteiden kunto toimittajan läsnä ollessa. Mikäli tuotteissa on huomautettavaa tai mikäli tilattu tuote / tuotteet ovat erit, mitä on tilauksessa tehty, tee heti asiasta vahinkoilmoitus palautelomakkeen kautta. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta ja / tai vaihtamisesta.